Min första franska bulldogg kom in i mitt liv 1978 och jag har varit rasen trogen sedan dess. Efter 30 år med rasen var det dags för den första valpkullen 2008. 

------------------------

My first French Bulldog arrived in my life in 1978 and after 30 years in the breed I bred my first litter in 2008.

 

Kullar/Litters

 

 /alla-valparna-b-kull.jpg

A-kull/litter 2008

 

B-kull/litter 2010

 

C-kull/litter 2012

 

 D-kull/litter 2014

 

 E-kull/litter 2017 

  

F-kull/litter 2020

 

G-kull/litter 2020

 

H-kull/litter 2021

 

I-kull/litter 2022

 

Personlig kontakt är att föredra när det gäller något så viktigt som hundköp. Jag har ingen kölista utan jag tycker det är viktigare att valparna kommer till rätt hem, i den trygga miljö som en valp verkligen behöver för att utvecklas i lugn och ro. Jag uppskattar att kunna hålla en vidare kontakt med mina valpköpare. Kontakten mellan oss bör alltid finnas framför allt som en trygghet för valpköparen att kunna kontakta uppfödaren för eventuella frågor som kan uppstå under utvecklingen av valpen ävensom eventuella problem, som kan uppkomma.

Jag tycker också det är viktigt när man väl bestämt sig för en valp om det verkligen är en fransk bulldogg som passar in i familjen och det är en fråga som man bör ställa sig ett flertal gånger innan man genomför köpet. Man bör tänka att när man väl köpt valpen har den oftast ett långt liv framför sig som den skall finnas inom familjen och allt skall fungera.

Mina avelsdjur är undersökta för patella och hjärta utan anmärkning. Jag följer SKK:s regler och rekommendationer - ävensom RAS, Rasspecifika Avelsstrategier för fransk bulldogg.

Mina valpar levereras veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade, avmaskade och socialiserade för att kunna klara vardagen när de lämnar mamma. Under tiden lever de under trygga omständigheter tillsammans med sin mamma. Vidare är valparna försäkrade mot dolda fel.

Välkomna att höra av er om ni är intresserade av en valp!